Ballograf uutuuksia

Executive

Ballograf Executive – klassinen muotoilu nykypäivän tarpeisiin.

Ballograf Permo Lanseerattiin 1950-luvulla. Klassikkokynä tekee paluun nimellä Executive. Ballograf Executive yhdistää ajattoman muotoilun ja modernin tekniikan.
Kynään on valittu 50-luvun muotoilusta parhaat palat. Tyylikäs muotoilu ja väri joka tuo kontrastia metalliseen yläosaan. Executive takaa erinoimaisen kirjoituslaadun.

Ajaton muotoilu
Ballograf edustaa skandinaavista kestävää muotoilua, jota Executive vahvistaa entisestään tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Executive on saatavilla neljässä värissä ja metalliosan ansiosta se soveltuu loistavasti nimenkaiverrukselle.

Paras mahdollinen laatu
Executive kynässä on meidän klassinen Original Refill, joka on laadukas arkistosertifioitu muste elinikäisellä takuulla. Musteella voi kirjottaa jopa 8000 metriä.

Erase

Uudella Ballograf Erase kynällä minkään ei tarvitse olla kiveen hakattua, voit helposti pyyhkiä musteen mikäli muutat mielesi.

Pyyhittävä muste?
Erase kynän muste on herkkä lämmölle, joten mustetta pyyhkiessä syntyy kitka, joka tekee musteesta näkymättömän. Pyyhitty muste ei katoa kokonaan, se ei vaan enää ole näkyvissä. Laittamalla paperi esimerkiksi pakastimeen tulee muste taas näkyviin.

Rehti muotoilu
Erase kynässä on kuminen runko, joka antaa miellyttävän tuntuman. Kynän muste on samaa väriä kuin runko ja kynässä on sisäänrakennettu silikonikumi.
Kumi on tukevasti kiinnitetty kynän yläosaan, joten sen häviämistä ei tarvitse pelätä.
Patruunalla voi kirjoittaa n. 300 metriä ennen kuin sen tarvitsee vaihtaa.
Tämä Ballografin uutuuskynä on täällä helpottamaan päivittäistä kirjoittamista.