Uusi naturesse kuvasto 2021

Naturesse-lupaus

 

”Luonto parhaimmillaan” – lupaus, joka ei voisi olla selvempi.

Se korostaa esteettisyyttä ja kunnioitusta luontoon, ja tekee selväksi, että luonto tarjoaa meille täydelliset ratkaisut jokaiseen tarpeeseemme. Naturesse on tulevaisuus. Ja sitä on ollut vuodesta 2003. Meillä on ollut vastaus yksittäisten tuoteryhmien muovikieltoon, joka tulee voimaan EU: ssa vuoden 2021 puolivälistä lähtien, jo lähes 20 vuotta.

Naturesse on valmis kestävään maailmaan kattavalla valikoimalla, yli 600 pysyvästi saatavilla olevaa tuotetta, jotka on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista. Maailmassa jossa vaihtoehdot öljylle ja tavanomaisille muoveille ovat saamassa merkitystä. Viime kädessä tavoitteena on säilyttää maapallon rajalliset resurssit ja vähentää muovijätteen määrää – joka tietysti toimii parhaiten 100% biohajoavien materiaalien kanssa nopeasti uusiutuvista luonnonvaroista.

 

Esittelemme teille luonnon parhaimmillaan: kertakäyttötuotteet ja elintarvikepakkaukset, jotka ovat kestäviä ja esteettisiä, tuotetaan oikeudenmukaisesti ja täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset. Tarkastettujen naturesse-tuotteidemme saamat rehellisesti ansaitut todistukset ja sertifikaatit vahvistavat valintasi oikeiksi sosiaalisessa, ekologisessa ja elintarviketurvallisuuden kannalta. Meillä on ilo opastaa sinua henkilökohtaisilla neuvoilla, tarjota sinulle joustavaa ja luotettavaa tukea ja antaa sinun hyötyä täydellisestä verkostostamme ja tietämyksestämme.

 

Tutustu uuteen naturesse kuvastoon tästä: Naturesse 2021 kuvasto

Löydät kuvaston myös naturesse tuotemerkki sivulta.

 

Kysymykset, tilaukset sekä yleiset yhteydenotot voit tehdä sähköpostilla osoitteeseen: info@mtcoy.fi tai soita (Mikulle) +358 50 326 8791 / (Alexille) +358400 410 794