Ballograf Epoca on nyt saatavilla myös kierrätetystä muovista 

Ballograf epoca kierrätysmuovista
Ballograf epoca kierrätysmuovista

Epoca Recycled Plastic

Valikoimaamme on nyt saapunut kierrätetystä muovista valmistettu Epoca kynä. Ballografin tuotteet ovat itsessään kestävän kehityksen mukaisia, sillä ne ovat suunniteltu kestämään. Kaikilla Ballograf tuotteilla on elinikäinen takuu. Tästä syystä meille on myös tärkeää että kestävyyden ajattelu näkyy myös ympäristöasioissa.

Kierrätetty materiaali on saatu Stena Nordicin kierrätyslaitokselta. Stena Nordic Recycling on pohjoismaalainen yritys joka on erikoistunut vaikeiden tuotteiden, kuten esimerkiksi elektroniikka laitteiden kierrättämiseen.

Verrattuna uuden materiaalin tuottamiseen, kierrätysmateriaalien käyttäminen vähentää hiilidioksidi päästöjä kaksi kiloa jokaista muovikiloa kohti.

Lisäksi vähentääksemme kuljetuksista aiheutuvia päästöjä valikoitui kumppaniksemme juuri Stena Nordic Recyclingin, sillä kierrätetty materiaali tulee läheltä. Stena Nordic Recyclingin kierrätyslaitos sijaitsee Halmstadissa.

epoca p recycled
epoca p recycled

Lisätietoja tuotteesta saat soittamalla +358 50 326 8791 tai lähettämällä sähköpostia info@mtcoy.fi.