Ratkaisu kertakäyttöisille muoviaterimille

Ratkaisu kertakäyttöisille muoviaterimille

Kolme syytä miksi Naturessen aterimet päihittävät tavalliset kertakäyttö muoviaterimet:
1. Uudelleenkäytettävät
2. Kompostoituvat
3. Biomuovista tehdyt

1. Uudelleen käytettävät

Kertakäyttöisten aterimien vastineeksi on tullut uudelleen käytettävät aterimet. Näin pystyt pidentämään yksittäisen tuotteen elinikää, mikä on aina luonnolle parempi. Käytön jälkeen heität aterimet pesukoneeseen ja ne ovat valmiit uudelleen käytettäviksi.

Jämäkkä materiaali
Aterimia on mukava käyttää, sillä ne eivät taivu tai rikkoudu käytössä. Ne toimivat yhtä hyvin kuin tavallinen veitsi tai haarukka.

Pese aterimet, ja ne ovat valmiita uudelleenkäyttöön!
Voit käyttää aterimia uudelleen pesemällä aterimet pesukoneessa max 70 asteessa. Aterimia voi pestä jopa 20 kertaa ilman että tuote vahingoittuu.

2. Kompostoituvat

Biohajoava ja kompostoituva ovat trendikkäitä sanoja joita nähdään paljon tänäpäivänä. Näitä termejä käytetään usein myös markkinoidessa tuotteita, jotka eivät todellisuudessa ole ympäristöystävällisiä. On tärkeää, että sanoja ei käytetä väärin ja että väitteillä on myös perää.
Naturessen uudelleen käytettävät aterimet ovat testattu ja määritetty kompostoitaviksi ja biohajoaviksi EN 134332 standardin mukaan.

 

Mutta mitä eroa on biohajoavalla ja kompostoitavalla?

Biohajoava-termi voi usein johtaa harhaan. Biohajoava-termillä ei ole tarkkaa määritelmää, esimerkiksi missä ajassa materiaalin tulee hajota ympäristöön. Tämän takia kaikki materiaalit maapallolla ovat loppujen lopuksi jollain tapaa biohajoavia.
Kompostoituva-termi kertoo meille enemmän tuotteesta. Kompostoinnilla on tarkka määritelmä, mikä tekee siitä luotettavamman termin kun puhutaan ympäristöystävällisyydestä. Jotta tuotetta voidaan pitää täysin kompostoitavana, sen tulee täyttää EN 13432 standardin kaikki vaatimukset.

4. Biomuovista tehdyt

CPLA (crystallised polylactic acid) on maitohaposta tehtyä muovia. Maitohappo, jotka käytetään, saadaan hiilihydraattien käymisen kautta. Tähän tarkoitukseen käytettävä tärkkelys on peräisin ylijäämäraaka-aineista kuten esimerkiksi maniokista, maissista ja sokeriruokosta.

Tuotetiedot

Tuotteet ovat saatavilla yksittäispakattuna tai 50 kpl pakkauksissa.
Yksittäispakatuissa tuotteissa on valmiiksi EAN koodi, mikä tekee siitä soveltuvan jälleenmyyjille.

Tuotteita on kahdessa eri värissä: valkoisena ja mustana.
Tuotevalikoimaan kuuluu veitsi, haarukka, kaksi erikokoista lusikkaa sekä yhdistelmäaterin jossa on haarukka ja lusikka samassa tuotteessa.

 

MT Company Oy
info@mtcoy.fi
+358 50 326 8791