Italialaiset korkealaatuiset viinilasit ja -tarvikkeet saa Suomessa nyt myös ammattikäyttöön.

Italesse on vuonna 1979 perustettu italialainen yritys, joka valmistaa laadukkaita ja huolella suunniteltuja viinilaseja, karahveja ja muita viinitarvikkeita. Yrityksellä on pitkät perinteet horeca­‐puolella ja Italessen laadukkaat ja kestävät viinilasit ovat käytössä monilla viinitaloilla maistelulaseina. Italessen kokemus ja ymmärrys trendien päälle antaa mahdollisuuden tehdä ruokailu‐ ja juomaelämyksestä täydellisen.

Italesse antaa ruokailuelämykselle trendikkään ja viimeistellyn tunteen!

Italessen laaja tuotevalikoima sisältää viini-­ ja juomalaseja, viini­‐ ja baaritarvikkeita sekä tarjoiluastioita. Innovatiiviset ja toiminnalliset tuotteet perustuvat pitkä-aikaisen tuotekehittelyn ja nykyisten trendien yhdistelmään. Osan tuotteista saa myös profiloitua omalla painatuksella.

XTREME®

XTREME®

Xtreme® on rekisteröity tavaramerkki tuotteista, jotka ovat ainutlaatuisia ja jäljittelemättömiä. Tuotteet valmistetaan kristalliinista, joka tekee lasista kirkkaan ja kestävän. Kestävyyttä tuo lasin rakenne, jossa kuppi ja varsi ovat samaa kappaletta. Xtreme® on luotu Italessen pitkäaikaisen hotelli- ja ravintola-alan kokemuksen ansiosta. Tekniikka takaa ammattilaisille ja käyttäjille innovatiivisen ja laadukkaan tuotteen. Italessen Xtreme®-tekniikalla kehitetyt kulutusta kestävät lasit parantavat radikaalisti nykyisen lasin ominaisuuksia kemiallisesta, mekaanisesta ja optisesta näkökulmasta.

POLICRTYSTAL®

POLICRTYSTAL®

Italessen polykarbonaattilasi on valmistettu patentoidulla Policrystal®:illa, joka tekee lasista rikkoutumattoman. Yhdistettynä Italessen valmistustekniikoiden yksinomaiseen osaamiseen, ovat Policrystal® tuotteet sekä kestävyyden että kauneuden kannalta poikkeuksellisia. Monipuolisuus ja lumoava kauneus tekevät Policrystal®:ista valmistetuista tuotteista mestariteoksia. Sulavat ja avantgarde-inspiroituneet muodot tuovat lisäarvoa teknisten ominaisuuksien lisäksi. Polykarbonaattilasit ovat suunniteltu pääosin ulkokäyttöön, ja ovat ihanteellisia mm. kylpylöihin ja rantabaareihin.

EXCELLENCE®

EXCELLENCE®

Excellence® on Italessen käsinpuhallettu ja käsityönä valmistettu lasisarja. Erityisen ja omistautuneen käsityön ansiosta lasit ovat kiehtovia ja ainutlaatuisia. Yksinkertaiset tuotteet saavat lisäarvoa tekemällä niistä pieniä taideteoksia. Excellence® on loistava, kaunis ja kevyt lasi. Keveys yhdistettynä tyylikkyyteen ovat tämän lasin tärkeimmät elementit.

COLOR PRO®

COLOR PRO®

Color Pro® on patentoitu orgaaninen maali. Maali on tehty kestämään happoja ja alkaleja, pesuaineita, rasvaa, alkoholia ja höyryä. Italessen värilliset lasit ovat suunniteltu vastaamaan ammatti maailman tarpeita jossa laseilta vaaditaan teknisiä ominaisuuksia sekä koristeellisuutta.
Lataa tuote-esitteet

Löydä omat suosikkituotteesi

import_contacts
Italesse Kuvasto